Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Introducere in Metoda Silva

ianuarie 28, 2019 @ 7:30 pm - 9:30 pm UTC+0

Gratuit

TE INVITĂM LA UN WORKSHOP GRATUIT!

La workshop îti vom oferi cadou 2 tehnici de control mental cu care îți poți schimba pentru totdeauna viața în mai bine!

Cursul Metoda Silva este recunoscut și recomandat ca fiind un curs fundamental pe traseul dezvoltării personale, punând bazele autocontrolului mental, a dezvoltării minții și a controlului stresului.

Metoda Silva este un CURS ȘTIINȚIFIC rezultat în urma a 22 de ani de cercetări și experimente științifice și peste 50 de ani de practică în întreaga lume.

Începând cu anul 1966 și până astăzi, Metoda Silva a ajutat peste 6 milioane de persoane din peste 110 țări să-și valorifice mintea și să-și îmbunătățească viața în moduri diferite.

Printr-un curriculum științific testat în timp, bazat pe cercetările și concluziile fondatorului său, José Silva, am ajutat absolvenții noștri să realizeze profunde și durabile schimbări pozitive în carieră, sănătate, bunăstare emoțională, relații și, mai ales, în combaterea situațiilor stresante de zi cu zi.

Înainte de a te alătura celor peste 7.000 de români care au absolvit Metoda Silva, te invităm la un WORKSHOP despre acest curs special pentru a afla CUM îți poți folosi mintea mai mult și într-un mod special cu scopul de a-ți redobândi controlul și starea de echilibru și a-ți crea viața pe care o dorești, FĂRĂ STRES și într-o stare de sănătate optimă.

Detalii

Data:
ianuarie 28, 2019
Timp:
7:30 pm - 9:30 pm UTC+0
Preţ:
Gratuit
Sit web:
www.cristilazar.com

Organizatori

Anca Juganaru
Cristi Lazar

Loc de întâlnire

Hotel Ibis Parlament
Str. Izvor, nr. 82-84
Bucuresti, Sector 5 030167 România
+ Harta Google
Telefon:
0724731116